به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه امروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد: هنوز همه مشکلات مربوط به بخش سوخت در روسیه حل نشده است، اما در حال پیگیری و حل شدن است؛ دولت باید وضعیت سوخت را تحت کنترل داشته باشد.
رئیس جمهور روسیه در این باره ادامه داد: تجلیل از نازیسم در اوکراین بخشی از مشکل است و روسیه آن را تحمل نخواهد کرد. مبارزه با نئونازیسم و روس هراسی و همچنین مقابله با تلاش برای ریشه کنی هر چیز مرتبط با روسیه از دلایل اجرای عملیات ویژه نظامی است.
ولادیمیر پوتین سپس اضافه کرد: امروزه حتی کشورهایی که با روسیه همدل و همراه نیستند، نازیسم در اوکراین را می بینند. علیرغم روس هراسی شناخته شده در لهستان، ورشو نئونازیسم در اوکراین را جدی میگیرد.
وی سپس در ادامه افزود: موضع نخست وزیر لهستان در مورد نورد استریم روشن و شناخته شده است، دلیل این موضع به مسئله توجیه و مطلوبیت اقتصادی برمی گردد.


نظر شما